Hur kan jag börja som paintball uthyrare?

Hej du som vill bli paintballs uthyrare, vi välkommnar dig med glädje till paintballens färgrika värld.

Paintball är starkt växande hobby och sportgren. Paintball är också bra affärsverksamhet, även om det finns många mindre företag, finns det bra rum för nya affärer.

Sissos är Nord-europas ledande paintball-Markörs marknadsförare. Vi är en säljnings och betjänings företag, vi tillverkar inga egna produkter.
Vi representerar många ledande paintball märken med ensamrätt i Nordeuropa (Procaps,
V-force, Sup Air m.m.)

Vi är också den mest populära uthyres vapnet Tippmannens officiella representant och nord-europas ända auktoriserad Tippmann Distribution Center. Paintball huvudlagret är i Helsingfors men vi har butiker också i Riga och Helsingborg. Vi vill att Sissos erbjuder ett lätt sett att börja som paintballuthyrare. Vi har byggt upp några färdiga paket för att underlätta börjandet av verksamheten. Paketernas pris ligger mellan från 1365€  (inkl. moms 23 %) vi erbjuder paintbollar från vårt enorma sorttiment också utrustning förmånligt till bunt pris.

Vårt telefonstöd hjälper att lösa problem som kan dyka upp. Om ni är i närheten av affärerna välkomnar vi er at titta in på våra utrymmen och produkter. Vi skolar sammarbetspartnerna gratis att underhålla och vårda paintball markörerna. Om ni är på väg om andra ärenden än att hämta produkter önskar vi att ni kontaktar oss på förhand.

Med vänlig hälsning.

Sissos


 

If you’re interested in becoming a paintball entrepreneur, please contact us using this from

Name (*)
Street address (*)
Post code (*)
City (*)
Phone (*)
E-mail (*)
VAT-number
Company
Fax
  
Do you have experience of paintball? (*)No
Yes
Questions etc.
Enter the Code (*)
 (*) Obligatoriskt fält
 
 
 
News
13.11.2013
Reptile Cup at Bunkkeri 1.12.2013
04.08.2011
Dye Dealers in Sweden
21.06.2010
Sissos homepages available in swedish

Powered by Smart Kotisivutyökalu